laitapuoti

Oma- ja pienkustannekirjakauppa Laitapuoti

Galleria Rajatilan yhteydessä toimivasta Laitapuodista löytyy laaja valikoima oma- ja pienkustanteisia julkaisuja runoista sarjakuviin. Monipuolinen kattaus elää tarjonnan ja sesonkien mukaan, ja monista teoksista on toteutettu vain pieniä painoseriä. Puoti on siis oiva paikka käväistä galleriavierailun yhteydessä, tai vaikkapa kun etsinnässä on ainutlaatuinen lahja ystävälle.

Laitapuoti on avoinna gallerian aukioloaikoina: ma–pe 13–18, la–su 12–16.

[jr_instagram id=”2″]

Tarjoa teostasi Laitapuotiin

Etsitkö myyntipaikkaa sarjakuvallesi, zinellesi, valokuvakirjallesi, korttisarjallesi tai vaikkapa runokokoelmallesi? Tarjoa sitä meille!

Laitapuotiin voit ehdottaa myyntiin postikortteja ja kirjallisia tuotteita laidasta laitaan. Korvaukseksi välityksestä Rajataide ry perii jokaisesta myydystä tuotteesta 15 prosentin välityskorvauksen. Toiminta on Rajataiteelle voittoa tavoittelematonta, ja sen tuotto käytetään Laitapuodin ylläpitoon ja mainoskuluihin. Myynnin tuotot maksetaan tekijöille yhdessä erässä myyntikauden päätyttyä.

Hakuohjeet

Voit ehdottaa julkaisuja kahdella tapaa:

Vaihtoehto 1. Tulosta lomake: Ehdotus teosvälitykseen. Täytä lomakkeeseen pyydetyt tiedot ja liitä sen mukaan näytteeksi yksi kappale tarjoamaasi teosta. Toimita näytekappale ja täytetty lomake Galleria Rajatilalle. 

Vaihtoehto 2. Lähetä sähköpostitse laitapuoti[a]rajataide.fi teoksesi perustiedot (tekijän ja teoksen nimi, ilmestymisvuosi ja sivunumero) sekä vapaamuotoinen kuvaus teoksestasi. Liitä mukaan vähintään kaksi kuvaa, joista selviää teoksen tyyli.

Valinnoista päätetään ja ilmoitetaan viimeistään seuraavan kuukauden aikana. Mikäli teoksesi otetaan teosvälitykseen, tehdään tarkempi välityssopimus, joka on voimassa toistaiseksi, aina vuoden kerrallaan.

Yhteystiedot

Laitapuoti
c/o Galleria Rajatila
Hämeenpuisto 10
33210 TAMPERE
laitapuoti(at)rajataide.fi

Laitapuoti Facebookissa

facebook.com/laitapuoti/