hae jäseneksi

Rajataide ry:n toiminta on jäseniensä näköistä. Aktiivisesti yhdistyksessä toimimalla voit vaikuttaa suoraan Tampereen nykytaidekenttään, lisätä omaa taidetuntijuuttasi ja luoda kontakteja taide- ja kulttuurialan ammattilaisiin. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen alustan projekteille, mahdollisuuden osallistua vain jäsenille suunnattuihin teoshakuihin, tietoa apurahoista, työpaikoista ja muusta toiminnasta taiteen alalla sekä yhteyden toisiin jäseniin.

Jäsenenä

  • tuet Tampereen nykytaidekulttuuria
  • saat kuukausittain jäsenkirjeen yhteydessä artistivinkit eli tietoa näyttelyhauista, residensseistä, apurahoista ja muista ammatillisista mahdollisuuksista
  • saat mahdollisuuden hakea ja osallistua yhdistyksen omiin vaihtonäyttelyihin ja kansainväliseen toimintaan
  • pääset mukaan päättämään yhdistyksen toiminnan linjoista ja olla kehittämässä niitä haluamaasi suuntaan
  • voit ehdottaa projekteja toteutettavaksi yhdistyksen kautta
  • voit vuokrata käyttöösi Raja-aseman muita edullisemmin
  • saat osallistua ilmaiseksi jäsenistölle suunnattuihin koulutuksiin
  • pääset verkostoitumaan valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kulttuurin ja kuvataiteen parissa toimivien tahojen kanssa
  • saat SkjL:n jäsenyyden sekä jäsenkortin, ja olet oikeutettu heidän jäsenetuihinsa (esim. edunvalvonta, alennukset museokäynneistä, näyttelymahdollisuudet).

Pitkäaikaisille aktiivijäsenille voidaan ehdottaa kunniajäsenyyttä. Rajataiteella on tällä hetkellä 18 kunniajäsentä, joiden joukossa on esimerkiksi yhdistyksen perustajajäseniä.

Voit liittyä Rajataide ry:hyn täysimääräiseksi jäseneksi tai kannatusjäseneksi. Hakiessasi täysimääräistä jäsenyyttä täytä ja toimita sivun lopusta löytyvä jäsenhakemuslomake ohjeiden mukaisesti. Hakiessasi sähköisellä hakemuksella lataa täytettävä hakemuspohja koneellesi, täytä se omilla tiedoillasi ja lähetä liitteineen annettuun sähköpostiosoitteeseen. Kannatusjäsenyyttä hakiessasi lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jasen@rajataide.fi otsikolla KANNATUSJÄSENHAKEMUS tai toimita hakemus osoitteeseen Galleria Rajatila / Rajataide ry:n hallitus, Hämeenpuisto 10, 33210 Tampere.

Jäsenmaksut 2024

täysimääräinen jäsen 25 €/vuosi.
kannatusjäsenmaksu yksityishenkilöltä 45 €/vuosi
kannatusjäsenmaksu yhteisöltä 100 €/vuosi

Lisätietoja

Puheenjohtaja
Mia Kyllönen
pj[a]rajataide.fi

Rajataide ry
0415232992
yhdistys[a]rajataide.fi