raja-asema

Raja-asema on Galleria Rajatilan alakerrassa toimiva videoeditointiin ja taittotyöhön tarkoitettu työpiste, jonka laitteisto sekä ohjelmisto vastaavat kuvataiteilijan perustarpeita. Raja-asema tarjoaa taiteilijoille edullisen alustan ammattinsa harjoittamiseen.

Raja-asema on vuokrattavissa ja käytettävissä gallerian aukioloaikoina ma–pe 13–18 ja la–su 12–16, pois lukien ripustusviikot sekä satunnaiset erikoistapahtumat. Varattuasi työpisteen saat sähköisen varmistuksen varauksesta sekä ohjeet asemalla työskentelyyn. Pyrimme takaamaan työskentelyrauhan työasemalla mutta tilassa on satunnaisesti myös muita työskentelijöitä. Raja-aseman vuokra peritään hinnaston mukaisesti jälkikäteen lähettävällä laskulla. Lasku toimitetetaan sähköisesti pdf-tiedostona ellei toisin sovita.

Työpisteen voi varata numerosta 041 523 2992. Vuokraamisen edellytys on ohjelmistojen tuntemus sekä kyky työskennellä itsenäisesti Mac-ympäristössä. Ongelmatilanteissa käyttötukea saa rajoitetusti Rajataide ry:n AV-vastaavalta.

 

Vuokrahinnat

Jäsenet
10€/pvä ja 35€/vko

Muut
15€/pvä ja 55€/vko

Laitteisto & ohjelmisto

Laitteisto
Mac OS X
Versio 10.6.8
EPSON Scan Perfection V600 Photo (Mahdollisuus dia-skannaukseen)

Ohjelmisto
Acrobat 9 Pro
After Effects CS5
Bridge CS3
Bridge CS5
Contribute CS5
Device Central CS5
Dreamweaver CS5
Encore CS5
Fireworks CS5
Flash Builder 4
Flash Catalyst CS5
Flash CS5
Illustrator CS5
InDesign CS5
Media Encoder CS5
Media Player
Photoshop CS5
Photoshop Elements 6
Premiere Pro CS5
Soundbooth CS5
Stock Photos CS3
Final Cut Pro
Front Row
Cinema Tools
Color
Compressor
DVD Studio Pro
Soundtrack Pro