laitapuoti

Oma- ja pienkustannekirjakauppa Laitapuoti
Galleria Rajatilan yhteydessä toimivasta kirjakauppa Laitapuodista löytyy Tampereen laajin valikoima oma- ja pienkustanteisia julkaisuja runoista sarjakuviin. Monipuolinen kattaus elää tarjonnan ja sesonkien mukaan, ja monista teoksista on toteutettu vain pieniä painoseriä. Puoti on siis oiva paikka käväistä aina kun etsii vaikkapa ainutlaatuista lahjaa ystävälle. Poikkea näyttelyvierailun yhteydessä tai muuten vain.

Olemme avoinna gallerian aukioloaikojen mukaan, ma-pe 13–18, la-su 12–16.

Tarjoa teostasi Laitapuotiin
Oletko juuri saanut sarjakuvasi / valokuvakirjasi / korttisarjasi / runokokoelmasi valmiiksi, ja etsit myyntipaikkaa? Tarjoa sitä meille!

Laitapuotiin voit ehdottaa myyntiin postikortteja ja kirjallisia tuotteita laidasta laitaan. Korvaukseksi välityksestä Rajataide ry perii yhden kappaleen kutakin tuotetta yhdistyksen omaan kokoelmaan, lisäksi perimme jokaisesta myydystä tuotteesta 10 prosentin välityskorvauksen. Toiminta on voittoa tavoittelematonta, ja tuotto käytetään Laitapuodin ylläpitoon ja mainoskuluihin. Myynnin tuotot välitetään tekijöille yhdessä erässä myyntikauden päätyttyä.

Hakuohjeet
Tulosta oheinen hakemus-lomake (ladattavissa allaolevasta linkistä “Tarjoa julkaisua/teosta Laitapuotiin”). Täytä lomakkeeseen pyydetyt tiedot. Liitä täytetyn lomakkeen mukaan näytteeksi yksi kappale tarjoamaasi teosta. Toimita näytekappale ja täytetty lomake Laitapuotiin. Hakemukset käsitellään kuukausittain, ja valinnoista ilmoitetaan seuraavan kuukauden aikana. Mikäli teoksesi otetaan teosvälitykseen, tehdään tarkempi välityssopimus, joka on voimassa toistaiseksi, aina vuoden kerrallaan. Teoksesi saat myyntiin heti seuraavassa kuussa. Tarjoa jo tällä viikolla töitäsi ihmisten iloksi!

Tarjoa julkaisua/teosta Laitapuotiin

 

Yhteystiedot

 
Laitapuoti
c/o Galleria Rajatila
Hämeenpuisto 10
33210 TAMPERE
laitapuoti(at)rajataide.fi

Laitapuoti Facebookissa