laitapuoti

Oma- ja pienkustannekirjakauppa Laitapuoti

Galleria Rajatilan yhteydessä toimivasta Laitapuodista löytyy Tampereen laajin valikoima oma- ja pienkustanteisia julkaisuja runoista sarjakuviin. Monipuolinen kattaus elää tarjonnan ja sesonkien mukaan, ja monista teoksista on toteutettu vain pieniä painoseriä. Puoti on siis oiva paikka käväistä aina kun etsii vaikkapa ainutlaatuista lahjaa ystävälle.

Laitapuoti on avoinna gallerian aukioloaikoina ma–pe 13–18, la–su 12–16.

 

Tarjoa teostasi Laitapuotiin

Oletko juuri saanut sarjakuvasi/valokuvakirjasi/korttisarjasi/runokokoelmasi valmiiksi ja etsit sille myyntipaikkaa? Tarjoa sitä meille!

Laitapuotiin voit ehdottaa myyntiin postikortteja ja kirjallisia tuotteita laidasta laitaan. Korvaukseksi välityksestä Rajataide ry perii yhden kappaleen kutakin tuotetta yhdistyksen omaan kokoelmaan ja jokaisesta myydystä tuotteesta 10 prosentin välityskorvauksen. Toiminta on Rajataiteelle voittoa tavoittelematonta, ja sen tuotto käytetään Laitapuodin ylläpitoon ja mainoskuluihin. Myynnin tuotot maksetaan tekijöille yhdessä erässä myyntikauden päätyttyä.

 

Hakuohjeet

Tulosta oheinen Tarjoa julkaisua/teosta Laitapuotiin -lomake alla olevasta linkistä. Täytä lomakkeeseen pyydetyt tiedot ja liitä sen mukaan näytteeksi yksi kappale tarjoamaasi teosta. Toimita näytekappale ja täytetty lomake Laitapuotiin. Hakemukset käsitellään kuukausittain, ja valinnoista ilmoitetaan seuraavan kuukauden aikana. Mikäli teoksesi otetaan teosvälitykseen, tehdään tarkempi välityssopimus, joka on voimassa toistaiseksi, aina vuoden kerrallaan. Teoksesi saat myyntiin heti seuraavassa kuussa.

Tarjoa julkaisua/teosta Laitapuotiin

Yhteystiedot

Laitapuoti
c/o Galleria Rajatila
Hämeenpuisto 10
33210 TAMPERE
laitapuoti(at)rajataide.fi

Laitapuoti Facebookissa

[custom-facebook-feed]